Energijska ploščica MIK

ODPRAVITE VZROKE ZA UTRUJENOST IN SLABO POČUTJE!

Utrujenost in slabo počutje sta lahko posledica slabega zraka v prostoru. Da bi se dobro počutili tudi v zaprtih prostorih, je treba izboljšati kakovost in energijo zraka v prostoru, oz. harmonizirati prostor. Kakovost zraka lahko izboljšamo na različne načine. Z Energijskimi okni oziroma Energijskimi ploščicami prečistimo in izboljšamo tudi energijo vode in zraka v prostoru in prostor harmoniziramo.

okrogla_spredaj_08

ENERGIJSKE PLOŠČICE MIK LAHKO BREZ TEŽAV NAMESTITE NA ŽE VGRAJENA OKNA

Energijske ploščice lahko dobite kot samostojen element in jih namestite na vaša okna, ne glede na material ali obliko okna. Če menjujete stavbno pohištvo, pa vam priporočamo, da se odločite za Energijska okna, ki že imajo vgrajene Energijske ploščice.

In kaj pravijo o tem tisti, ki jo že uporabljajo?

“Odkar je moj delovni prostor opremljen z Energijsko ploščico MIK Celje, je moj delovnik veliko manj naporen, skozi ves dan sem sproščena in ustvarjalna, domov pa se vračam polna energije.” Preberite več izjav zadovoljnih kupcev Energijske ploščice!

Naročite Energijsko ploščico na brezplačni telefonski številki 080 12 24 ali po elektronski pošti na naslovu energijska.ploscica@mik-ce.si.

Cena Energijske ploščice je 149 EUR 

AKCIJSKA CENA MESECA 99 EUR + poštnina (DDV je vključen v ceno).

Preberite si več o Energijskih ploščicah in Energijskih oknih, kako delujejo in kakšne pozitivne učinke imajo na nas!

levo_promo2

Latak Energijska okna in Energijske ploščice – PDF